Nu 10% korting op alle Douglas schommels van het merk Outdoor Island!

X

BERG trampoline ingraven

Veel mensen willen graag een trampoline in de tuin hebben, want welk speelgoed is er nu leuker dan een trampoline? Voor extra veiligheid en voor het zicht kiezen veel mensen er voor om een trampoline in te graven. Hier leggen we uit hoe je een BERG trampoline in moet graven en welke afmetingen er nodig zijn.

Voordelen BERG Inground trampoline

  • De BERG trampolines hebben een speciaal ontwerp zodat je niet een heel diep gat hoeft te graven. Minder graafwerk dus!
  • De Inground trampolines hebben korte poten en worden niet ingegraven. Daardoor roesten ze veel minder. Dit komt de levensduur van de trampoline ten goede!
  • De BERG Inground trampolines hebben een geïntergreerd framenet. Dit is erg handig, want hierdoor ontsnapt de lucht die ontstaat tijdens het springen. Bijkomend voordeel is dat er geen kleine kinderen en spulltjes onder de trampoline kunnen komen.

Hoe graaf je een BERG Inground trampoline in?

Stap 1:
Markeer de plaats op de grond met het meetlint. Deze wordt standaard bij de trampoline geleverd. Zo kun je precies de ronde lijn tekenen van waar je trampoline komt te staan in de tuin. Let op dat de trampoline niet te dicht bij een hek of schutting plaatst en niet onder overhangende bomen of planten. Op deze manier weet je zeker dat je BERG Inground trampoline zo veilig mogelijk staat.

Stap 2:
Graaf het gat voor je trampoline. Het diepste punt van het gat kan je vinden in onderstaande tabel. Dit is dus het middelpunt van je trampoline.

  


Stap 3:
Graaf het grat helemaal uit in een komvorm. Zie de afbeelding voor het voorbeeld. Zoals op de afbeelding te zien is hoeven de randen van het gat niet zo diep te zijn als het middelpunt.

Stap 4:
Plaats je BERG Inground trampoline boven het gat en de trampoline is klaar voor gebruik. De BERG Inground trampoline heeft korte poten die niet ingegraven hoeven te worden. Het framenet wordt met het speciale bijgeleverde ankerset in de grond gefixeerd om de trampoline extra veilig te maken. Zo kan de lucht die tijdens het springen ontstaat ontsnappen en kunnen er geen spulletjes onder de trampoline komen.