Beste bezoeker,

Maandag 22 april - 2e Paasdag - zijn wij gesloten. Onze showtuin is op deze dag gesloten en telefonisch zijn we niet bereikbaar. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@topbuitenspeelgoed.nl, vanaf dinsdag 23 april wordt de e-mail behandeld en zullen orders verzonden worden.

Met vriendelijke groet, 

Het TOP team!

Je selectie

Verfijn je keuze

Aandrijving

Versnellingen

Aantal wielen

Prijs

Min
Max

Bolderkar kopen

Een bolderkar kopen is een goede investering waar jij en jouw kind jarenlang plezier van zullen hebben. Een bolderkar gebruik je voor allerlei doeleinden. Van het vervoeren van kinderen tot om spulletjes in te vervoeren. Verschillende van onze bolderkarren zijn gemakkelijk uit te breiden met een huif of rem. Ideaal zijn de opvouwbare bolderkarren. Die zijn enorm makkelijk mee te nemen in de auto. Die vindt je hier! 

1 - 12 van 23 Bolderkar
Producten per pagina
Sorteer op

Beachtrekker rem

Nu € 24,95

Beachtrekker opbergtas

Nu € 29,95

Rem voor Eckla Express

Nu € 44,95

Billy Beach Wagon Rood

Nu € 59,00

Billy Beach Wagon Blauw

Nu € 59,00

Beachtrekker Life sneeuwonderstel

Nu € 59,95

Beachtrekker Huif Sahara-beige

Nu € 59,95

Huif eckla express

Nu € 59,95

Step2 Choo Choo Trailer

Nu € 79,00

Step2 Neighborhood Wagon

Nu € 109,00

Step2 Wagon for Two Plus - blauw

Nu € 119,00

Step2 Choo Choo Wagon

Nu € 159,00
Producten per pagina
Sorteer op

Bolderkarren

Wat is een bolderkar?
Een bolderkar is een ideaal vervoersmiddel om kinderen of spulletjes in te vervoeren. Een bolderkar is gemakkelijk te besturen door de lange stang die aan de bolderkar verbonden is. Een bolderkar wordt vaak gebruikt als je een dagje uit gaat. Een bolderkar is de perfecte sjouwezel voor een stranddagje of een dagje speeltuin. Want naast de kinderen moet je gegarandeerd een paar volle tassen meesjouwen. Ook is een bolderkar ideaal als er meerdere kinderen tegelijk vervoerd moeten worden. Door de verschillende accessoires kunnen de bolderkarren op verschillende ondergronden gebruikt worden. Zo kun je met het sneeuwonderstel voor de Beachtrekker de bolderkar ook gebruiken op skivakantie.

Welke bolderkar is het beste?
Wij hebben diverse soorten bolderkarren in ons assortiment zoals:
•    De houten BERG bolderkarren.
•    De kunststof bolderkarren van Step2
•    Of de staal met textiel uitgevoerde Beachtrekker bolderkarren
De Beachtrekker bolderwagen is de best geteste opvouwbare bolderkar door de ANWB. Ingeklapt is deze bolderwagen gemakkelijk mee te nemen en met de luchtbanden rijdt de bolderwagen heel comfortabel. Deze bolderkar is te testen op onze showtuin!

De topmerken in bolderkarland

1.    Beachtrekker
De Beachtrekker bolderkar is de best geteste opvouwbare bolderkar door de ANWB. De bolderkar is eenvoudig te monteren en te demonteren zonder gereedschap. Doordat de bolderwagen gemakkelijk in te klappen en compact is past deze in elke kofferbak van de auto. Met de luchtbanden rijdt de bolderkar heel comfortabel en zullen de kinderen genieten van heerlijke ritjes in de buitenlucht. Voor de Beachtrekker zijn er diverse accessoires toe te voegen. Denk aan de leuke accessoires als een huif, sneeuwonderstel, opbergtas en rem.

2.    Berg Toys
De bolderwagens van BERG zijn gemaakt van een hoge kwaliteit. Er wordt stevig en goed hout en metaal gebruikt. De bolderkar is voorzien van luchtbanden. Dit zorgt voor comfortabele ritten. Door de grote inhoud en het maximale gebruikersgewicht van 100 kilogram is de bolderkar van BERG voor veel doeleinden te gebruiken. Met de ‘western huif’ (geschikt voor de BERG bolderkar L) maak je van jouw bolderkar een echte huifkar.

3.    Step2
De Step2 bolderkarren zijn van kunststof en te verkrijgen in diverse designs. De bolderkarren van Step2 worden veel gebruikt door gastouderopvangen en kinderdagverblijven. Vooral voor wat kleinere afstanden. Ook zien we dat kinderen de Step2 bolderwagens gebruiken om mee te spelen. Want door de kleurrijke ontwerpen zijn ze erg aantrekkelijk voor kinderen.

Moet ik een bolderkar met luchtbanden of zonder luchtbanden kiezen?
Ben je van plan de bolderkar te gebruiken voor langere afstanden en dagjes uit? 
Dan adviseren we een bolderkar te kiezen met luchtbanden. Dit rijdt het meest comfortabel. Zowel op vlakke als op ruigere ondergronden. 

Bij gebruik van een bolderkar bij een gastouderopvang of kinderdagverblijf is een bolderkar met massieve anti-lek banden ook fijn in gebruik. Want het voordeel van deze banden is dat ze niet lek kunnen.

Opvouwbare bolderkar
Een inklapbare bolderkar is ideaal als je de bolderkar vaak in de auto moet vervoeren. Vooral als deze compact op te vouwen is. Dan is een opvouwbare bolderkar de beste keus. Een van de fijnste opvouwbare bolderkarren is de Beachtrekker Life. Deze bolderkar is heel compact en daardoor gemakkelijk in elke auto mee te nemen.
 

1291
1291