Beste bezoeker,

Vrijdag 1 maart en maandag 4 maart zullen er geen grote zendingen verstuurd worden. Dit betreft een groot gedeelte speelhuisjes en trampolines. Afhalen is wel mogelijk! 

Hartelijke groet, 

Team TOPbuitenspeelgoed.nl

EXIT Crooky 300 speelhuis

EXIT Crooky 300 speelhuis
Vergroot afbeelding
  • EXIT Crooky 300 speelhuis
  • EXIT Crooky 300 speelhuis

Specificaties

  • Afmetingen: 180 x 260 x 229 cm

Omschrijving

Op zoek naar een prachtig houten speelhuis met glijbaan? Gevonden! Dit prachtige houten speelhuis met glijbaan heeft aysmetriche ramen en deuren wat het huisje een leuk effect geeft. Met zijn natuurlijke kleuren past dit houten speelhuisje perfect in elk soort tuin. Het verhoogde huisje heeft een veranda en via de glijbaan sta je zo weer beneden. 

Het EXIT Crooky houten speelhuis is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit bijzondere houtsoort is van nature bestand tegen weersinvloeden en vocht. De panelen zijn alvast geverd met een watergedragen beits. Ook is het EXIT Crooky houten speelhuis voorzien van een betumen dak waardoor het waterdicht is.

Het houten speelhuis is opgebouwd uit voorgemonterde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. De panelen zijn reeds voorgeboord zodat het huisje heel eenvoudig opgebouwd is.

Nu voor 799,-
Levertijd: 1-2 werkdagen
Artikelnr: 50.43.00.00
EAN: 8718469466573

Gratis verzending
Ophalen is ook mogelijk.

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

Bijpassende producten

Toch iets anders? Anderen bekeken ook ...

572
572