Beste bezoeker,

Vanaf woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december zijn wij gesloten. Bestellingen vanaf 22 December 17.00 uur zullen vanaf 2 januari 2018 in behandeling worden genomen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@topbuitenspeelgoed.nl.

Wij wensen je fijne dagen en een goede jaarwisseling toe!

Met vriendelijke groet, het TOP team

EXIT Crooky 350 speelhuis

EXIT Crooky 350 speelhuis
Vergroot afbeelding
  • EXIT Crooky 350 speelhuis
  • EXIT Crooky 350 speelhuis

Omschrijving

Dit complete speelhuis met veranda en glijbaan is de droom voor ieder kind. Het huisje heeft asymetrische ramen en deuren en is naturel van kleur. Het verhoogde huisje heeft een veranda die zowel links als rechts van het huisje gemonteerd kan worden. Met het krijtbord aan de voorzijde kun je het houten speelhuisje nog persoonlijker maken. En wil je naar beneden? Dat kan via het trappetje maar ook via de meegeleverde glijbaan!

Het EXIT Crooky houten speelhuis is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit bijzondere houtsoort is van nature bestand tegen weersinvloeden en vocht. De panelen zijn alvast geverd met een watergedragen beits. Ook is het EXIT Crooky houten speelhuis voorzien van een betumen dak waardoor het waterdicht is.

Het houten speelhuis is opgebouwd uit voorgemonterde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. De panelen zijn reeds voorgeboord zodat het huisje heel eenvoudig opgebouwd is.

Levertijd: 1-2 werkdagen
Artikelnr: 50.44.00.00
EAN: 8718469466580

Gratis verzending
Ophalen is ook mogelijk.
Nu voor 1049,-

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

Bijpassende producten

Toch iets anders? Anderen bekeken ook ...

572
572