Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

 
P
S
S
U
C
50.44.00.00.jpg
EXIT Crooky 350 speelhuis
€ 1099,00
Overzicht

EXIT Crooky 350 speelhuis

Overzicht

EXIT Crooky 350 speelhuis


Nu voor € 1099,-
Levertijd:1-2 werkdagen
Artikelnr:50.44.00.00
EAN:8718469466580
Verzendkosten:Gratis (Ophalen is ook mogelijk.)
  • Uitstekende service
  • Groot assortiment
  • Showtuin in het midden van het land
  • Persoonlijk en deskundig advies

Omschrijving

Dit complete speelhuis met veranda en glijbaan is de droom voor ieder kind. Het huisje heeft asymetrische ramen en deuren en is naturel van kleur. Het verhoogde huisje heeft een veranda die zowel links als rechts van het huisje gemonteerd kan worden. Met het krijtbord aan de voorzijde kun je het houten speelhuisje nog persoonlijker maken. En wil je naar beneden? Dat kan via het trappetje maar ook via de meegeleverde glijbaan!

Het EXIT Crooky houten speelhuis is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit bijzondere houtsoort is van nature bestand tegen weersinvloeden en vocht. De panelen zijn alvast geverd met een watergedragen beits. Ook is het EXIT Crooky houten speelhuis voorzien van een betumen dak waardoor het waterdicht is.

Het houten speelhuis is opgebouwd uit voorgemonterde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. De panelen zijn reeds voorgeboord zodat het huisje heel eenvoudig opgebouwd is.

Specificaties

Merk: EXIT
Kleur: Grijs/beige
Afmetingen: 322 x 227 x 184 cm (lxhxb)
Hoogte deur: 110 cm
Dakleer: Ja
Materiaal: Cederhout
Platformhoogte: 56 cm
Glijbaan: Ja
Zandbak: Nee
Type constructie: Prefab wanden
Grondankers meegeleverd: Nee
Garantie montageonderdelen: 1 jaar
Garantie hout: 2 jaar

Bijpassende producten

Toch iets anders? Anderen bekeken ook ...

572