P
S
S
U
C
12SPRINGS CURVE ONE trampoline - 585 x 250 cm - blauw
€ 3750,00
Overzicht

12SPRINGS CURVE ONE trampoline - 585 x 250 cm - blauw

Overzicht

12SPRINGS CURVE ONE trampoline - 585 x 250 cm - blauw

Nu voor € 3750,-
Levertijd:2-3 werkdagen
Artikelnr:Elph120000b
Verzendkosten:Gratis (Ophalen is ook mogelijk.)
  • Uitstekende service
  • Groot assortiment
  • Showtuin in het midden van het land
  • Persoonlijk en deskundig advies

Omschrijving

Geweldige trampoline met ontzettend veel mogelijkheden: de CURVE ONE trampoline is een trampoline met kantelbare springmat, welke zowel schuin gezet kan worden als vlak. De trampoline is geheel ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en ook goedgekeurd voor de openbare markt (EN1176), dus ook geweldig om te plaatsen op campings, bij restaurants, speeltuinen en strandtenten. De CURVE ONE brengt een trampolinepark nu wel heel dicht naar huis; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is de CURVE ONE trampoline een geweldig item om in te zetten in een freerunning parcours, wat steeds meer aan populariteit wint.

Veren
De speciaal ontworpen dubbel conische veer heeft een uitstekende rebound. Dit type veer zorgt voor een 67% gezondere belasting van spieren en gewrichten met daarbij de juiste afstemming tussen soepelheid en belastbaarheid. De veren zijn thermisch verzonken, zo zijn ze het beste beschermd tegen roest.

Beschermrand
De beschermrand van de CURVE ONE is gemaakt van TOP kwaliteit. Het bestaat uit de zwaarste kwaliteit kleurvast zeildoek (vrachtwagenzeil) welke gevuld is met een 30 mm dik waterafstotend schuimrubber. Deze is handmatig en vakkundig ineengestikt. De beschermrand is blauw van kleur, ook in rood verkrijgbaar. Andere kleuren op aanvraag.

Frame
Het frame van de CURVE ONE trampoline is maarliefst bijna 6 meter. Het frame is extreem sterk en onverslijtbaar. Ook is het geheel gegalvaniseerd dus maximaal beschermd tegen roest.

Kantelbaar
De CURVE ONE trampoline is kantelbaar en kan door middel van 2 personen in enkele minuten aan beide zijdes versteld worden. Dit gebeurt door een traploze geleiding.

595