Overzicht

12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline

Overzicht

12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline


Nu voor  € 3.750,00
Levertijd: 2-5 werkdagen
Artikelnr: 120000
ID: 8583
Verzendkosten: Gratis (Ophalen is ook mogelijk)
  • Uitstekende service
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig online bestellen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Omschrijving

Een trampolinepark voor buiten, de revolutie op trampolinegebied: de 12SPRINGS CURVE ONE! 

12SPRINGS trampolines introduceert in 2017 de revolutionaire Curve-One trampoline. De Curve-One brengt als eerste een trampolinepark naar de achtertuin. Aan twee zijden verstelbaar en daarmee geheel vlak te maken waardoor hij ook te gebruiken is als mega trampoline of tumbling trampoline.

De Curve-One bevat zoveel unieke elementen dat er een octrooi op is verleend. De gehele ontwikkeling en productie vindt plaats binnen Nederland, wat zorgt voor een oerdegelijk product voor jaren plezier.

Trampolineparken worden steeds populairder, kinderen ervaren steeds meer nieuwe uitdagingen bij het trampoline springen. De Curve One trampoline brengt dit nu ook voor buiten. Vooral de iets grotere kinderen zoeken steeds nieuwe uitdagingen bij het springen, denk ook aan het freerunnen wat in een razend tempo populairder wordt bij de jeugd. De Curve One trampoline is een geweldig element om in te zetten in een freerunning parcours. 

Uiteraard zitten alle sterke elementen van 12SPRINGS Trampolines ook in deze Curve One trampoline, zoals: 

Veer
Speciaal ontworpen: een lange dubbel conische veer voor een optimale rebound. 67% gezondere belasting van spieren en gewrichten met daarbij de juiste afstemming tussen soepelheid en belastbaarheid. Best mogelijke bescherming tegen roest door een thermische verzinking.

Randkussen type Extra
Het randkussen type Extra is een unieke trampoline beschermrand. Topkwaliteit gebruikte materialen en oerdegelijk Hollands vakmanschap maken dit randkussen uniek. Het bestaat uit de zwaarste kwaliteit kleurvast bisonyl zeildoek (vrachtwagen zeildoek), gevuld met een 30 mm dik waterafstotend (gesloten cel) schuimrubber (volledig weersbestendig), handmatig en vakkundig ineengestikt. Het randkussen is in vele kleuren leverbaar.

Frame
Door zijn lengte van maar liefst 5,84 meter moet deze trampoline wel beschikken over een extreem sterk frame en is onverslijtbaar. Geheel gegalvaniseerd dus een maximale bescherming tegen roest.

Kantelbaar
De trampoline is kantelbaar en kan door middel van 2 personen in enkele minuten aan beide zijden worden versteld. Dit gebeurt door een traploze geleiding.

Specificaties
• Lengte: 585 cm
• Breedte: 250 cm
• Hoogte vanaf de grond: 22 cm
• Hoogte hoogste punt: 150 cm
• Afmeting kuil (lxbxd): 550x210x80 cm
• Kleuren randkussen zijn zelf te specificeren