Beste bezoeker,

Zaterdag 27 april - Koningsdag - zijn wij gesloten. Namens het hele TOP team wensen we je een gezellige dag toe!

12SPRINGS CURVE ONE XL trampoline - 775 x 250 cm - blauw

  Specificaties trampoline

  • Afmetingen: 775 x 250 cm
  • Kleur beschermrand: Blauw
  • Dikte beschermrand: 30 mm
  • Afmeting te graven gat: 737 x 210 cm
  • Diepste punt voor ingraven: 80 cm
  • Instaphoogte: 22 cm
  • Totale hoogte: 150 cm (als de zijkant omhoog staat)

  Omschrijving

  Geweldige trampoline met ontzettend veel mogelijkheden: de CURVE ONE XL trampoline is een trampoline met kantelbare springmat, welke zowel schuin gezet kan worden als vlak. De trampoline is geheel ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en ook goedgekeurd voor de openbare markt (EN1176), dus ook geweldig om te plaatsen op campings, bij restaurants, speeltuinen en strandtenten. De CURVE ONE XL brengt een trampolinepark nu wel heel dicht naar huis; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is de CURVE ONE XL trampoline een geweldig item om in te zetten in een freerunning parcours, wat steeds meer aan populariteit wint.

  Veren
  De speciaal ontworpen dubbel conische veer heeft een uitstekende rebound. Dit type veer zorgt voor een 67% gezondere belasting van spieren en gewrichten met daarbij de juiste afstemming tussen soepelheid en belastbaarheid. De veren zijn thermisch verzonken, zo zijn ze het beste beschermd tegen roest.

  Beschermrand
  De beschermrand van de CURVE ONE XL is gemaakt van TOP kwaliteit. Het bestaat uit de zwaarste kwaliteit kleurvast zeildoek (vrachtwagenzeil) welke gevuld is met een 30 mm dik waterafstotend schuimrubber. Deze is handmatig en vakkundig ineengestikt. De kleur van de beschermrand is blauw. Ook verkrijgbaar in rood. Andere kleuren op aanvraag.

  Frame
  Het frame van de CURVE ONE XL trampoline is maarliefst bijna 8 meter. Het frame is extreem sterk en onverslijtbaar. Ook is het geheel gegalvaniseerd dus maximaal beschermd tegen roest.

  Kantelbaar
  De CURVE ONE XL trampoline is kantelbaar en kan door middel van 2 personen in enkele minuten aan beide zijdes versteld worden. Dit gebeurt door een traploze geleiding.

  Nu voor 4750,-
  Levertijd: 2-3 werkdagen
  Artikelnr: Elph120100b

  Gratis verzending
  Ophalen is ook mogelijk.

  Contact

  Telefoon

  Adres
  Stationsweg Oost 194 C
  3931 EX Woudenberg

  595
  595