P
S
S
U
C

Verfijn je keuze

Lengte glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Product soort

 
Toon meer
Toon minder

Soort

 
Toon meer
Toon minder

Materiaal

 
Toon meer
Toon minder

Onderstel

 
Toon meer
Toon minder

Glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Schommel

 
Toon meer
Toon minder

Prijs

tot

Kinderspeelhuisje

Of het nu is om hun fantasie helemaal op los te kunnen laten of om zich even terug te trekken: een kinderspeelhuisje vindt elk kind geweldig. En het leuke is: er zijn kinderspeelhuisjes in zoveel formaten en materialen dat er altijd een speelhuisje is wat in jouw tuin past. Eerst kinderspeelhuisjes zien en testen? Kom langs op onze grote showtuin. Daar staan kinderspeelhuisjes in allerlei formaten en materialen welke bekeken en getest kunnen worden. 

1 - 12 van 191 Kinderspeelhuisje
Sorteer op:  
Geselecteerde filters:
Tektorado_amazing_car_auto
Tektorado_amazing_car_auto

Tektorado Amazing car

€ 9,95€ 19,95
Uitverkocht
TEK9200 - 1
TEK9200 - 1

Tektorado kartonnen boerderij

€ 9,95€ 16,95
Uitverkocht
TEK9227 - 3

Tektorado kartonnen raket

€ 16,65
Uitverkocht
TEK0017 - 2

Tektorado kartonnen kasteel

€ 16,65
Uitverkocht
9200000074047406

Broozzer Rainbow House kartonnen speelhuis

€ 36,95
Levertijd: 1-2 Werkdagen
831700 - 1

Step2 Outdoorgrill

€ 59,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
485700 - 1

Step2 My First Snowman

€ 59,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
Houten_speelhuis_Loïs

Speelhuisje Lois - Prestige Garden

€ 139,00€ 169,00
Uitverkocht
877100 - 1

Step2 Toddler Corner House

€ 149,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
850300 - 1

Step2 Game Time Sports Climber

€ 149,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
853900 - 1

Step2 Wonderball Speelhuis

€ 179,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
A020.001.00 - 1

AXI speelhuis Britt - naturel

€ 179,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Kinderspeelhuisje kopen

Een kinderspeelhuisje kopen voor je kind is een geweldig cadeau. In een kinderspeelhuisje kan je kind zich helemaal uitleven. De fantasie komt tot leven en tegelijkertijd beweegt je kind lekker in de buitenlucht. Als je een speelhuisje wilt kopen is het goed om te kijken welke ruimte te beschikbaar hebt en van welk materiaal je een speelhuisje wilt kopen. 
•    Kunststof speelhuisjes
•    Houten speelhuisjes
•    Kinderspeelhuisjes van karton

Een speelhuisje van hout plaats je buiten. Een kinderspeelhuisje van kunststof kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Een kartonnen speelhuisje is leuk voor binnen, en kan bij mooi weer ook buiten gezet worden. Qua maat en stijl zijn er talloze mogelijkheden. Van een klein schattig speelhuisje tot een groot bouwwerk met allerlei klimmogelijkheden. Wat je ook koopt: in elk kinderspeelhuisje zal een kind zich urenlang vermaken.

Kinderspeelhuisjes voor buiten
De meeste kinderspeelhuisjes zet je buiten. Zo zijn er houten kinderspeelhuisjes en kunststof speelhuisjes die beiden geschikt zijn voor buitengebruik. Onze kunststof speelhuisjes zijn gemaakt van dik kunststof en verkleuren niet snel. Wel zo fijn als je een kinderspeelhuisje koopt en je daar jarenlang plezier van wilt hebben. 
Onze kartonnen speelhuisjes kun je bij mooi weer ook buiten plaatsen. Door de levensechte details aan vele kinderspeelhuisjes kom de fantasie van je kind helemaal tot leven. En hoe leuk is het om te zien als je kinderen leuk aan het spelen zijn? Alleen of met vriendjes en vriendinnetjes: jij geniet als je kinderen genieten. 

De keuze in kinderspeelhuisjes voor buiten is enorm. Wellicht wil je eerst een huisje zien voordat je tot kopen overgaat. Wist je dat wij een grote showtuin hebben waar een groot assortiment houten en kunststof speelhuisjes staan? En hebben we het model niet staan waar jij in geïnteresseerd bent? Vaak hebben we van hetzelfde merk wel huisjes staan zodat je de kwaliteit van het product goed kunt beoordelen. Kom langs met je kinderen om de vele speelhuisjes voor buiten te testen.

Kinderspeelhuisje van kunststof
Onze kinderspeelhuisjes van kunststof zijn een geweldige aanwinst voor je tuin. Door de levensechte details die bij de kunststof huisjes zitten spreken deze huisjes erg aan bij kinderen. Het lijkt wel een ‘grote-mensen-huis’ met de deurbel, keuken en plantenbakken. Onze kunststof speelhuisjes zijn van een dikke kwaliteit kunststof en dus erg slijtvast. Daarnaast zijn ze ook kleurvast: ook na vele zonuren blijven de kleuren mooi. Nog een ander voordeel is dat kinderspeelhuisjes van kunststof gemakkelijk schoon te maken zijn. Even de tuinslang er op en schoon zijn ze weer. Nog een pluspunt? De kunststof speelhuisjes zijn licht van gewicht en daarom makkelijk verplaatsbaar. Bestel je kinderspeelhuisje van kunststof online of kom langs in Woudenberg. 
 

1312