P
S
S
U
C

Verfijn je keuze

Soort

 
Toon meer
Toon minder

Materiaal

 
Toon meer
Toon minder

Leeftijd

 
Toon meer
Toon minder

Aandrijving

 
Toon meer
Toon minder

Versnellingen

 
Toon meer
Toon minder

Aantal wielen

 
Toon meer
Toon minder

Merk

 
Toon meer
Toon minder

Kleur

 
Toon meer
Toon minder

Prijs

tot

Puky driewieler

Puky driewieler kopen? Puky is het bekendste merk driewieler in Nederlands, afkomstig uit Duitsland. De Puky driewieler bestaat al tientallen jaren, maar in de loop van de jaren heeft de Puky driewieler enorm veel ontwikkelingen doorgemaakt. Een Puky driewieler staat bekend om zijn hoge kwaliteit en lange levensduur. Een Puky driewieler is al te gebruiken voor kinderen van 1,5 à 2 jaar, en door het verstelbare zitje heeft je kindje jarenlang plezier van zijn Puky driewieler.

1 - 7 van 7 Puky driewieler
Sorteer op:  
Geselecteerde filters:
2223 - 1

Puky driewieler - CAT 1S - rood

€ 65,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
2378 - 1

Puky driewieler - CAT 1L - capt'n sharky

€ 85,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
2437 - 1

Puky driewieler - CAT 1SP - wit

€ 90,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
2459 - 1

Puky driewieler - CAT 1SP - rood

€ 90,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
2445 - 1

Puky driewieler - CAT 1SP - kiwi

€ 95,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
2373 - 1

Puky driewieler - CAT 1L - rood

€ 109,99
Uitverkocht
2493 - 1

Puky driewieler - CAT S2 Ceety - rood

€ 120,00
Levertijd: 4-6 werkdagen

Puky driewieler

Een Puky driewieler is niet alleen leuk voor kinderen, ook voor hun ouders is het een leuke toevoeging in het buitenspeelgoed. Een Puky driewieler is vaak voorzien van een duwstang. Op deze manier is de Puky driewieler goed te bedienen en kun jij je kind helpen bij het oefenen op een Puky driewieler. 

Plezier en veiligheid staan voorop bij het gebruik van een Puky driewieler:

Veiligheidshandvaten
De Puky driewielers zijn voorzien van stevige, vastgelijmde handvaten met aan de buitenzijde een dikke rubberlaag ter bescherming van de handjes van je kindje.

Kinbeschermer
De Puky driewielers - met uitzondering van de Puky Fitsch - zijn voorzien van een kinbeschermer. Deze schuimrubberen beschermer zit op het stuur van de Puky driewieler.

Handrem
Met uitzondering van de Puky Fitsch hebben de Puky driewielers een handrem. Je kindje leert al vanaf het begin te remmen, handmatig te bedienen.

Verstelbare zitting
De meeste Puky driewielers hebben een verstelbare zitting. Zo groeit de Puky driewieler mee met je kindje en heeft hij jarenlang plezier van zijn Puky driewieler. 

Kiepbak
Een kiepbak aan een Puky driewieler zorgt voor nog meer speelplezier. In de kiepbak kan van alles vervoerd worden; van klein speelgoed tot zand, blaadjes en takjes.

Verstelbare duwstang
Een verstelbare duwstang is een mooie toevoeging aan een Puky driewieler. Op deze manier geef je je kindje een eerste duwtje in de rug tijdens het leerproces, en als je kindje moe wordt kan jij de Puky driewieler verder duwen. De veiligheidsvergrendeling zorgt ervoor dat de duwstang niet los kan schieten. Per model Puky driewieler kan de handgreep verschillen.

Stuurvergrendeling
Een handige stuurvergendeling zorgt ervoor dat je kindje de Puky driewieler niet meer kan sturen. Dit kan erg handig zijn tijdens het leren trappen en je kindje nog geen overzicht heeft in het tegelijk trappen en sturen van zijn Puky driewieler.

Automatische vrijloop
De automatische vrijloop zorgt ervoor dat de trappers stil blijven staan als je kindje moe is en zijn beentjes stil houdt tijdens het rijden.

Stootvaste poedercoating
De stootvaste poedercoating zorgt voor een extra lange levensduur van je Puky driewieler.

Hoge kiepveiligheid
Het zwaartepunt van de Puky driewieler ligt er laag bij de grond. Dit zorgt ervoor dat het omkiepen van een Puky driewieler bemoeilijkt wordt.

Puky driewieler accessoires
Voor je Puky driewieler zijn diverse accessoires beschikbaar zoals een veiligheidsriem, voetensteun, helm, bel en veiligheidsvlag.

Niet alle opties gelden voor elke Puky driewieler. Kijk bij het specifieke product om te zien waar je Puky driewieler aan voldoet.

1184