Beste bezoeker,

Vanaf maandag 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Bestellingen tot vrijdag 21 december 12.00 uur worden nog verzonden. Bestellingen die later geplaatst worden, worden vanaf 2 januari 2019 verzonden.

We wensen jullie fijne dagen en een goede jaarwisseling!

Hartelijke groet,

Team TOPbuitenspeelgoed.nl

Ronde trampoline

Trampolines zijn er in allerlei vormen en maten. Een van de meest gebruikelijke vormen van een trampoline is een ronde trampoline. Bij een ronde trampoline kun je optimaal gebruik maken van de springruimte doordat je geen hoeken hebt. Als je de keuze hebt gemaakt om voor een ronde trampoline te gaan moet je de afmeting van de ronde trampoline gaan bepalen. Daarbij is bepalend hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om de trampoline te plaatsen. Onze ronde trampolines zijn leverbaar vanaf Ø 93 cm tot Ø 457 cm. De maat die je kiest zal ook afhankelijk zijn van het budget wat je hebt en het merk dat je kiest. Van alle merken trampolines die TOP buitenspeelgoed heeft zijn ronde trampolines: Avyna, BERG, Etan en Exit. Bij alle merken ronde trampolines staat veiligheid op nummer 1. 
Ronde trampolines zijn verkrijgbaar als bovengronds model en als ingraaf trampoline. Bij een bovengrondse trampoline raden we altijd aan om een veiligheidsnet om de trampoline te plaatsen. Bij een ingraaf trampoline hoeft dat niet per se maar ook dan vergroot dat wel de veiligheid van het trampoline springen.

843
843