Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

 
P
S
S
U
C
Akrobat_Gallus_Grey
Akrobat Gallus trampoline - 305 cm - grijs
€ 1949,00
Overzicht

Akrobat Gallus trampoline - 305 cm - grijs

Overzicht

Akrobat Gallus trampoline - 305 cm - grijs


Nu voor € 1949,-
Levertijd:2-3 werkdagen
Artikelnr:Elph2022
Verzendkosten:Gratis (Ophalen is ook mogelijk.)
  • Uitstekende service
  • Groot assortiment
  • Showtuin in het midden van het land
  • Persoonlijk en deskundig advies

Omschrijving

De Akrobat Gallus trampoline van 305 cm is een complete en robuuste trampoline voor de openbare markt. Denk hierbij aan scholen, campings, speeltuinen en restaurants. Uiteraard is de trampoline ook geschikt voor de particuliere tuinen.

Beschermrand
De grijze beschermrand is gemaakt van extra zwaar PVC zeilmateriaal van 30 mm dik welke extra veiligheid biedt en een lange levensduur heeft. De beschermrand heeft een extra flap van 6 cm breed voor extra veiligheid.

Veiligheidsnet
De trampoline wordt geleverd inclusief veiligheidsnet en is voorzien van een deur. Dit zorgt voor een eenvoudige en veilige toegang tot de trampoline. Het net zelf heeft is gemaakt van sterk en duurzaam netmateriaal en heeft een grote maaswijdte voor een vrije doorkijk. De stalen staanders zijn extra dik en zwaar. Ook de bovenring is volledig van staal voor een lange levensduur.

Springdoek
Het zwarte springdoek van de Akrobat Gallus is gemaakt van waterdoorlatend PP weefsel, in hoge dichtheid geweven zodat deze erg sterk is en een lange levensduur heeft. De springmat heeft een gladde textuur waardoor schaafplekken worden vermeden.

Veren
De speciaal ontwikkelde dubbele conische veren zorgen tijdens het springen voor de perfecte combinatie van soepelheid, maximale belastbaarheid en maximale breekweerstand. Deze veren zorgen ervoor dat de trampolines zeer soepel springen.

De Akrobat Gallus trampoline wordt geleverd inclusief ladder en schoenenmat. Rondom de poten van de trampoline wordt een afscherming gespannen welke voorkomt dat kinderen onder de trampoline kruipen. Op dit zeil kan optioneel een logo worden geplaatst.

Specificaties

Afmetingen: 305 cm
Kleur beschermrand: Grijs
Aantal veren: 64
Garantie veren: 2 jaar
Lengte veren: 185 mm
Dikte beschermrand: 30 mm
Breedte beschermrand: 300 mm
Garantie beschermrand: 2 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie frame: 2 jaar
Instaphoogte: 76,5 cm
Totale hoogte: 241,5 cm
Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg
Afmetingen: 165 cm
Schuim om de palen: Ja
Veiligheidsingang: Zelfsluitende deur
Garantie: 5 jaar

Toch iets anders? Anderen bekeken ook ...

592