Schommel kopen

Schommel kopen? Dat doe je bij TOP buitenspeelgoed! Een schommel kopen doe je niet zomaar. Een schommel koop je vaak om jaren speelplezier van te hebben! Een schommel is al vanaf heel jonge leeftijd te gebruiken, en ook volwassenen kunnen een hoop plezier beleven aan een schommel! 

TOP buitenspeelgoed heeft een groot assortiment schommels, van enkele schommels tot dubbele schommels en aanbouwschommels. Ook hebben we een groot assortiment schommelzitjes waar veel variatie in te vinden is. 
Schommelen geeft een gevoel van vrijheid. Naast dat schommelen heerlijk is om te doen is het voor kinderen ook nog goed voor de ontwikkeling. De kinderen moeten veel spieren gebruiken om heen en weer te kunnen schommelen. Daarnaast spelen ze lekker buiten, wat ook goed is voor de gezondheid.Waar op letten?
Als je een schommel wilt gaan kopen is het goed om te letten op de volgende zaken:

Materiaal
De meeste schommels van TOP buitenspeelgoed zijn van hout. Hout is een natuurproduct wat past in ieder soort tuin, van landelijk tot klassiek en van modern tot romantisch. Binnen de houten schommels zijn er verschillende kleuren schommels te kiezen. Zo zijn er blanke houten schommels en gekleurde schommels

Ruimte
Het is goed om te kijken naar de ruimte die je beschikbaar hebt voor een schommel. Zo zijn er schommels met één schommelzitje en schommels met twee zitjes. Als je een ruimte beschikbaar hebt naast een muur kun je ook kiezen voor een aanbouwschommel voor aan de muur. Dit is tegelijkertijd dus ook een ruimtebesparende schommel. Kijk ook eens bij onze andere ruimtebesparende schommels, gemaakt van Douglas hout. Ook zijn er aanbouwschommels voor aan houten speelhuizen. Met een schommel aan je houten speelhuis bevestigd maak je van je houten speelhuis een waar speeltoestel.
Voor kinderen - en volwassenen - is het fijn om rond de schommel ook nog wat ruimte te hebben. Je moet niet beperkt worden in hoe hoog je kunt schommelen. Let er dus goed op dat je rond de schommel nog enkele meters ruimte hebben (behalve bij de aanbouwschommels voor aan de muur).

Kwaliteit
Kwaliteit vinden we bij TOP buitenspeelgoed erg belangrijk. Kwaliteit en veiligheid staan voorop! Als je kijkt naar de houten schommels is het goed om te letten op de dikte van de balken en het soort hout. Hoe lang wil je dat een schommel minimaal meegaat en wat wil je er aan uitgeven? Diverse houten schommels zijn voor extra stevigheid verbonden met metalen koppelstukken. 

Schommelzitjes
Heb je een schommel uitgekozen? Leuk, het schommelen kan beginnen! Voor nog meer speelplezier hebben we een groot assortiment schommelzitjes. Er zijn al schommelzitjes voor baby's beschikbaar, zo kunnen ook de allerkleinsten al lekker genieten van het buiten spelen. Er zijn zelfs zitjes die je kunt gebruiken als babyzitje en die later om te bouwen zijn tot een regulier zitje. Naast de standaard zitjes zijn er ook andere soorten schommelaccesoires zoals een boeibalschommel, schotelschommel en nestschommel. Nog meer avontuur in je tuin? Kies dan voor een trapeze, ringen of klimtouw!

Veel verkochte schommelzitjes