Beste bezoeker,

Donderdag 30 mei - Hemelvaartsdag - en maandag 10 juni - 2e Pinksterdag - zijn wij gesloten. Telefonisch zijn we deze dagen niet bereikbaar. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@topbuitenspeelgoed.nl. De e-mail zal vanaf de eerst volgende werkdag in behandeling genomen worden.

Hartelijke groet,

Team TOPbuitenspeelgoed.nl

Je selectie

Verfijn je keuze

Materiaal

Merk

 

Aantal zitjes

Prijs

Min
Max

Axi

AXI schommel kopen? De AXI schommels zijn van hout en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De AXI schommels zijn er met enkele zitjes, dubbele zitjes en als aanbouwschommels. De AXI schommels van hout zijn er in naturel hout en in grijs hout. Op de showtuin hebben we diverse AXI schommels staan, zodat je ze eerst kunt testen.

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

1 - 9 van 9 Axi
Producten per pagina
Sorteer op

AXI Enkele schommel muur

Nu € 149,00

AXI Enkele schommel grijs muur

Nu € 149,00

AXI Dubbele schommel grijs muur

Nu € 169,00

AXI Enkele schommel hout

Nu € 179,00

AXI Enkele schommel grijs

Nu € 179,00

AXI Dubbele schommel hout

Nu € 219,00

AXI Dubbele schommel grijs

Nu € 219,00

AXI FamilyFun bruin

Nu € 299,00

AXI FamilyFun grijs

Nu € 299,00
Producten per pagina
Sorteer op

AXI schommels

Als je kiest voor een AXI schommel kies je voor kwaliteit en design. De AXI schommels van hout zijn een echte aanwinst voor iedere tuin. En of je kiest voor een enkele schommel, een dubbele schommel of een aanbouwschommel; met ieder soort schommel zal je kind zicht urenlang vermaken. Je kunt je AXI schommel online bestellen. Wil je liever eerst diverse schommels zien en testen? Kom dan langs in Woudenberg waar diverse AXI schommels opgesteld staan!

661
661