Beste bezoeker,

Vanaf woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december zijn wij gesloten. Bestellingen vanaf 22 December 17.00 uur zullen vanaf 2 januari 2018 in behandeling worden genomen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@topbuitenspeelgoed.nl.

Wij wensen je fijne dagen en een goede jaarwisseling toe!

Met vriendelijke groet, het TOP team

Je selectie

Verfijn je keuze

Materiaal

Materiaal

Onderstel

Merk

Kleur

Schommel

Aantal zitjes

 

Merk

Kleur

Prijs

Min
Max

Blue Rabbit

Wanneer je kiest voor een schommel van Blue Rabbit kies je voor TOP kwaliteit. Daarnaast passen er aan de Blue Rabbit schommels ontzettend veel soorten zitjes in allerlei kleuren, maten en vormen. De schommels van Blue Rabbit zijn ook goed te combineren met de speelhuizen van Blue Rabbit. Bestel je schommel online of kom langs in Woudenberg voor persoonlijk en deskundig advies. En je kinderen? Die neem je gewoon mee. Zij vermaken zich wel op de grote showtuin!

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

1 - 7 van 7 Blue Rabbit
Producten per pagina
Sorteer op

@Swing - Aanbouwschommel 208 cm - Blue Rabbit

Nu € 159,00

Freeswing laag - Blue Rabbit

Nu € 179,00

@Swing - Aanbouwschommel 234 cm - Blue Rabbit

Nu € 179,00

Freeswing hoog - Blue Rabbit

Nu € 199,00

@Challenger - Aanbouwschommel + klimwand 208 cm - Blue Rabbit

Nu € 299,00

@Challenger - Aanbouwschommel + klimwand 234 cm - Blue Rabbit

Nu € 319,00

Deckswing - Blue Rabbit

Nu € 329,00
Producten per pagina
Sorteer op

Blue Rabbit schommels

De Blue Rabbit schommels zijn gemaakt van hout met metalen verbindingsstukken. De schommels van Blue Rabbit zijn verkrijgbaar als vrijstaande schommels en als aanbouwelement, bijvoorbeeld aan een speelhuis. En kies je voor een Blue Rabbit schommel? Dan kies je gegarandeerd voor TOP kwaliteit. Uiteraard voldoen alle Blue Rabbit schommels aan alle veiligheidseisen. De Blue Rabbit schommels zijn uitvoerig getest, geïnspecteerd en gecertificeerd door TÜV Nord. Ook hebben ze bij het ontwerpen van de Blue Rabbit schommels rekening gehouden met maximaal speelplezier voor elke leeftijd en zijn ze stimulerend en uitdagend! Kortom, met jouw keuze voor een Blue Rabbit schommel zit je zeker goed!

703
703