Beste bezoeker,

Donderdag 30 mei - Hemelvaartsdag - en maandag 10 juni - 2e Pinksterdag - zijn wij gesloten. Telefonisch zijn we deze dagen niet bereikbaar. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@topbuitenspeelgoed.nl. De e-mail zal vanaf de eerst volgende werkdag in behandeling genomen worden.

Hartelijke groet,

Team TOPbuitenspeelgoed.nl

Je selectie

Verfijn je keuze

Materiaal

Merk

Kleur

Materiaal

Onderstel

Aantal zitjes

 

Schommel

 

Merk

Kleur

Prijs

Min
Max

Blue Rabbit

Wanneer je kiest voor een schommel van Blue Rabbit kies je voor TOP kwaliteit. Daarnaast passen er aan de Blue Rabbit schommels ontzettend veel soorten zitjes in allerlei kleuren, maten en vormen. De schommels van Blue Rabbit zijn ook goed te combineren met de speelhuizen van Blue Rabbit. Bestel je schommel online of kom langs in Woudenberg voor persoonlijk en deskundig advies. En je kinderen? Die neem je gewoon mee. Zij vermaken zich wel op de grote showtuin!

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

1 - 7 van 7 Blue Rabbit
Producten per pagina
Sorteer op

@Swing - Aanbouwschommel - Blue Rabbit

€ 196,00 € 179,00

Blue Rabbit Freeswing schommel

€ 218,00 € 199,00

Douglas @Swing - Aanbouwschommel - Blue Rabbit

Nu € 199,00

Douglas Blue Rabbit Freeswing schommel

Nu € 249,00

@Challenger - Aanbouwschommel + klimwand - Blue Rabbit

€ 354,00 € 319,00

Deckswing - Blue Rabbit

€ 359,00 € 329,00

Douglas Deckswing - Blue Rabbit

Nu € 345,00
Producten per pagina
Sorteer op

Blue Rabbit schommels

De Blue Rabbit schommels zijn gemaakt van hout met metalen verbindingsstukken. De schommels van Blue Rabbit zijn verkrijgbaar als vrijstaande schommels en als aanbouwelement, bijvoorbeeld aan een speelhuis. En kies je voor een Blue Rabbit schommel? Dan kies je gegarandeerd voor TOP kwaliteit. Uiteraard voldoen alle Blue Rabbit schommels aan alle veiligheidseisen. De Blue Rabbit schommels zijn uitvoerig getest, geïnspecteerd en gecertificeerd door TÜV Nord. Ook hebben ze bij het ontwerpen van de Blue Rabbit schommels rekening gehouden met maximaal speelplezier voor elke leeftijd en zijn ze stimulerend en uitdagend! Kortom, met jouw keuze voor een Blue Rabbit schommel zit je zeker goed!

703
703