Beste bezoeker,

Donderdag 30 mei - Hemelvaartsdag - en maandag 10 juni - 2e Pinksterdag - zijn wij gesloten. Telefonisch zijn we deze dagen niet bereikbaar. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@topbuitenspeelgoed.nl. De e-mail zal vanaf de eerst volgende werkdag in behandeling genomen worden.

Hartelijke groet,

Team TOPbuitenspeelgoed.nl

Je selectie

Verfijn je keuze

Materiaal

Merk

Kleur

Aantal zitjes

 

Prijs

Min
Max

Exit

De houten schommels van Exit zijn een ware aanwinst voor iedere tuin. De mooie houten constructie van de schommel is gecombineerd met metalen verbindingsstukken. Exit heeft een babyschommel, schommels met een enkel zitje en schommels met 2 zitjes. De Exit schommels zijn goed te verankeren met de Exit verankeringssets.

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

1 - 2 van 2 Exit
Producten per pagina
Sorteer op

EXIT ankerset - 4 stuks

Nu € 24,95

EXIT draaibare wipwap

Nu € 89,00
Producten per pagina
Sorteer op

Exit schommels

De schommels van Exit zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. De verbindingsstukken zijn van metaal, in een frisgroene kleur. De schommels zijn verkrijgbaar met 1 zitje, met 2 zitjes en in combinatie met een glijbaan. Ook heeft Exit diverse schommelzitjes die je aan de Exit schommels kunt bevestigen. Als je kiest voor een schommel van Exit kies je voor kwaliteit en een stukje design. En of je nu een enkele schommel, dubbele schommel of een schommel in combinatie met een speelhuis besteld, speelplezier zullen je kinderen gegarandeerd hebben met de Exit schommel! Bestel je Exit schommel online of kom langs in Woudenberg waar diverse schommels staan opgesteld die je eerst uitvoerig kunt testen.

663
663