BERG skelters

Skelter kopen? TOP buitenspeelgoed is Premium Dealer van BERG skelter; een merk wat zich sterk heeft gespecialiseerd in het maken van skelters van TOP kwaliteit! Bij TOP buitenspeelgoed hebben we een ruimte vol skelters staan; zo zijn er veel modellen van te voren te testen om de juiste keuze te maken bij het kopen van een skelter.

Bij de BERG skelters wordt uitgegaan van 3 kernwaarden: Veiligheid, Kwaliteit en Fun.

Veiligheid
Veiligheid is de belangrijkste kernwaarde bij de BERG skelters. 

Aandrijving
Bij de BERG skelters zijn diverse aandrijvingsmogelijkheden ontwikkeld voor jouw manier van rijden. Alle BERG skelters hebben een standaard ingebouwd BFR systeem. Dit speciale mechanisme zorgt ervoor dat je de trappers stil kunt houden terwijl de wielen draaien. Na stilstand kun je direct achteruit trappen. Dit systeem maakt de BERG skelters heel gebruiksvriendelijk voor kinderen. 
De BERG Buzzy skelters - de BERG skelter voor de allerkleinste kinderen - beschikken over 'directe aandrijving'. Hierdoor krijgen ze een beetje hulp bij het trappen, zodat de skelter licht en gemakkelijk trapt. Met de vier wielen is kantelen (bijna) onmogelijk! Wel zo'n veilig idee!

Remmen
Elke BERG skelter is voorzien van een terugtraprem. Om je zorgen dat je extra snel kunt stoppen met rijden zijn de grote BERG skelters (skelters vanaf 5 jaar) voorzien van een handrem. 

Stabiliteit
De BERG skelters staan door hun vier wielen stevig op de grond. De schommel-as zorgt ervoor dat ook op hobbelig terrein alle wielen op de grond blijven.

Afwerking
Alle BERG skelters worden zorgvuldig gecontroleerd. Je zult geen scherpe randjes vinden aan de BERG skelters. 
 

Kwaliteit
BERG skelters zijn gemaakt voor jarenlang speelplezier. Kwaliteit is dus erg belangrijk. De BERG skelters zijn duurzame en tijdloze skelters die weinig onderhoud nodig hebben.

CE en TÜV getest
De BERG skelters worden uitgebreid getest. In eerste instantie wordt dit in het eigen testlab gedaan, en daarna worden de skelters ook aan externe, onafhankelijke testen onderworpen. Gegarandeerd kwaliteit!

Verstelbare stoel/stuur
Veel BERG skelters zijn voorzien van een verstelbaar stoeltje en / of stuur. De stoelen zijn eenvoudig te verstellen, zonder gereedschap. De BERG skelter groeit dus jaren met jou mee!

Wielen
De wielen van de BERG skelters zijn gelagerd, zodat de licht ronddraaien. De meeste BERG skelters zijn voorzien van rubberen banden en hebben een comfortabele rij-ervaring.

Frame
Het frame van de BERG skelters is roestvrij staal, heeft goed afgewerkte lasnaden en een dik buizenframe met een stootvaste poedercoating. De ketting en de trappers zijn al aan het frame voorgemonteerd. Zo zitten alle onderdelen stevig vast aan je skelter.

Garantie
BERG skelters zijn van uitstekende kwaliteit, en je krijgt standaard garantie op al je BERG producten. Je kunt zelfs nog extra garantie krijgen door je product binnen een maand na aankoop te registreren.

 

Fun
Een glimlach op het gezicht van een kind dat heerlijk buiten aan het spelen is; wie geniet daar nu niet van?! Vanaf het eerste moment tot vele jaren later zorgt een BERG skelter voor een glimlach op het gezicht!