Beste bezoeker,

Maandag 22 april - 2e Paasdag - zijn wij gesloten. Onze showtuin is op deze dag gesloten en telefonisch zijn we niet bereikbaar. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@topbuitenspeelgoed.nl, vanaf dinsdag 23 april wordt de e-mail behandeld en zullen orders verzonden worden.

Met vriendelijke groet, 

Het TOP team!

Je selectie

Verfijn je keuze

Soort

Materiaal

Glijbaan

Schommel

Merk

Prijs

Min
Max

Kunststof speelhuisje voor buiten

Een kunststof speelhuisje in de tuin doet het altijd goed bij kinderen. Zo'n speelhuisje heeft vaak vrolijke kleuren en daarom vinden kinderen kunststof speelhuisjes vaak erg aantrekkelijk. Bijkomend voordeel is dat kunststof huisjes vaak licht van gewicht zijn en daardoor gemakkelijk zijn te verplaatsen. Bestel je kunststof huisje online in onze webshop  of kom langs op onze grote showtuin waar diverse kunststof huisjes opgesteld staan.

1 - 12 van 22 Speelhuisje kunststof
Producten per pagina
Sorteer op

Step2 Outdoorgrill

Nu € 59,00

Step2 My First Snowman

Nu € 59,00

Step2 Game Time Sports Climber

Nu € 149,00

Step2 Wonderball Speelhuis

Nu € 179,00

Step2 Deluxe Werkbank

Nu € 189,00

Step2 Lookout Speelhuis

Nu € 199,00

Step2 Four Seasons Playhouse

Nu € 199,00

Step2 Happy Home Cottage & Grill

Nu € 249,00

Step2 Neat & Tidy Cottage blauw

Nu € 249,00

Step2 Lifestyle Dream Kitchen

Nu € 269,00

Step2 Great Outdoors Playhouse

Nu € 279,00

Step2 Grand & Grill

Nu € 359,00
Producten per pagina
Sorteer op

Kinderspeelhuisje kunststof

Kinderspeelhuisjes van kunststof
Voor elke tuin is er wel een kunststof speelhuisje die bij de tuinstijl en grootte past. Zo zijn er kinderspeelhuisjes met een klein grondformaat; deze passen sowieso in jouw tuin. Ook zijn er veel grotere plastic speelhuisjes, keuze genoeg. Er zijn kunststof speelhuisjes met een glijbaan of een speelhuisje met een schommel of zelfs met allebei. Veel kunststof huisjes worden geleverd met meerdere accessoires. Bijvoorbeeld een speelhuisje met een keukentje met wat keukengerei, een grill, bankje en werkende deurbel. Bij verschillende kunststof speelhuisjes wordt de motoriek van je kinderen getriggerd door bijvoorbeeld klimelementen. 

Onze kunststof speelhuisjes zijn te leveren in kleuren die jouw kinderen erg aanspreken. Aantrekkelijke en felle kleuren waar kinderen blij van worden. Word jij daar iets minder blij van? We hebben ook veel kunststof speelhuisjes die juist naturel van kleur zijn. Door de steentjesmotieven en andere details zijn ze alsnog aantrekkelijke voor kinderen terwijl hun ouders het huisje ook mooi vinden.

Kunststof speelhuisje met glijbaan
Een kunststof speelhuisje met glijbaan is in allerlei formaten te verkrijgen. Zo past er in bijna elke tuin wel een kunststof speelhuisje met glijbaan. Een glijbaan doet het altijd goed bij kinderen; ze kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. Onze kunststof speelhuisjes met glijbanen zijn van zeer stevige kwaliteit en zijn altijd kleurvast. Dat betekent dus dat je jarenlang plezier hebt van jouw eigen kunststof huisje met glijbaan.

Kunststof speelhuisje zonder glijbaan
Er is gelukkig ook een enorme keuze in kunststof speelhuisjes zonder glijbaan. Deze huisjes staan op de grond en bieden dankzij hun kleuren en motieven veel speelplezier. Vaak worden er leuke accessoires zoals keukenspulletjes meegeleverd zodat de fantasie van de kinderen enorm geprikkeld wordt. Goed voor hun ontwikkeling en prachtig om naar te kijken en te luisteren.

1294
1294