Speelhuisjes

Op zoek naar een speelhuisje? Bij TOP buitenspeelgoed vind je altijd wel een speelhuis die perfect past in jouw tuin. Onze speelhuisjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo hebben we houten speelhuisjes, kunststof speelhuisjes en speelhuisjes met glijbaan. Het varieert van een knus speelhuisje voor de allerkleinsten tot een speelhuis van formaat voor de avonturiers.

1 - 12 van 44 Speelhuisjes | Sorteer op:  

Speelhuisjes

Speelhuisje kopen? Bij het aanschaffen van een speelhuis komen verschillende dingen kijken: wil je een houten speelhuis of een kunststof speelhuisje? Wil je een speelhuis die op de grond staat of een speelhuis op poten? En hoe hoog dan? Moet er een glijbaan aan het speelhuis zitten of dat er later een glijbaan aan te bevestigen is? Een ding is zeker: met de aanschaf van een speelhuis zal je kind heel blij zijn. Van het speelhuis maken ze een geheel eigen huis, waar ze grote geheimen met hun vriendjes en vriendinnetjes delen, waar papa en mama uitgenodigd worden voor een kopje koffie en waar ze het liefst een nachtje in zouden blijven slapen. Kortom; met een speelhuis prikkel je de fantasie van je kind en spelen ze veel buiten, wat ook super gezond is! Wij denken graag met je mee bij een aanschaf van een speelhuis. 

Speelhuisjes

Speelhuisje kopen? Bij ons vind je altijd wel een speelhuisje waar jij naar op zoek bent. We hebben speelhuisjes in veel soorten en maten, van hout en kunststof. Onze speelhuisjes zijn eenvoudig te monteren en van oersterke, degelijke kwaliteit. Veel van onze speelhuisjes zijn ook uit te breiden met allerlei accessoires zoals glijbanen, deurbellen, bloembakken. Zo maakt je kind van zijn of haar speelhuis een echt paleisje, waar de grootste avonturen beleeft worden. Het spelen in een speelhuisje is daarom erg leuk en goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kunt jouw favoriete speelhuis eenvoudig online bestellen.