Overzicht

Speeltoestel Jungle Tower incl. glijbaan - Prestige Garden

Overzicht

Speeltoestel Jungle Tower incl. glijbaan - Prestige Garden


Van € 529,00 voor  € 389,00
Levertijd: leverbaar eind juni
Artikelnr: L7120510
ID: 11480
  • Uitstekende service
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig online bestellen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Omschrijving

Prestige Garden speeltoestel "Jungle Tower".

De speeltoren wordt geleverd met een enkele schommelbevestiging, touwladder, klimwand, ladder, handvat en andere accessoires en zorgt voor veel speelplezier voor de kinderen.

Veel speelmogelijkheden

De speeltoren met schommelbevestiging en het extra grote, 16 mm dikke houten dak, dat bescherming biedt tegen zon en regen, biedt zelfs de allerkleinsten veel mogelijkheden om veilig te spelen. De klimwand met klimstenen of de ladder met bevestigde houten sporten zijn geschikt om het 90 cm hoge platform te bereiken. Onder de speeltoren bevindt zich een grote zandbak.

Stabiele basisconstructie

De speeltoren is gemaakt van onder druk geïmpregneerd grenen profielhout en is daardoor bijzonder weerbestendig. De 4 x 9 cm en 3 x 9 cm dikke speeltorenpalen geven de speeltoren maximale stabiliteit. Inclusief schommelzitje en touwladder. De schommelbalk en de twee schommelpalen met een dikte van 9 x 9 cm zorgen voor maximale stabiliteit en veiligheid. Het schommelzitje, de touwladder met houten sporten en de veiligheidsschroefdoppen zijn bij de levering inbegrepen.

90 cm platform

Het 90 cm hoge platform kan worden verlengd door middel van een glijbaan (175cm) in de hoek. Inclusief accessoires Het klimrek wordt reeds geleverd inclusief vier handvatten, een periscoop en vijf klimstenen.

Eenvoudige en snelle montage

De gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen instructies maken een snelle montage mogelijk. Om de veiligheid van de kinderen te garanderen, moet de speeltoren met grondankers in de grond worden verankerd.

Actie

De glijbaan wordt tijdelijk standaard meegeleverd! U heeft de keuze uit de volgende kleuren: Antraciet, limoengroen, donkergroen of rood.