P
S
S
U
C

Verfijn je keuze

Lengte glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Soort

 
Toon meer
Toon minder

Materiaal

 
Toon meer
Toon minder

Onderstel

 
Toon meer
Toon minder

Glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Schommel

 
Toon meer
Toon minder

Prijs

tot

Speeltoestel buiten

Zoek je een leuk speeltoestel voor buiten? Een speeltoestel is een leuke toevoeging buiten in je tuin. En, je kinderen zullen het geweldig vinden! Lekker buiten spelen is gezond en leuk, buiten kunnen ze ravotten wat ze willen. Ook is het goed voor de motorische ontwikkeling van je kinderen om te klimmen en te klauteren. Wil je eerst zien wat je koopt? Op onze showtuin hebben we een groot assortiment speeltoestellen voor buiten staan. Kom testen en laat je adviseren!

1 - 0 van 0 Speeltoestel buiten
Sorteer op:  

Geen producten gevonden.

Speeltoestel buiten

Leuk speeltoestel voor buiten kopen
Elk speeltoestel heeft z’n eigen speelwaarde. Een leuk speeltoestel voor buiten is een toestel wat op poten staat en waar optioneel een glijbaan aan geplaatst kan worden. Kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen om naar boven te klimmen en naar beneden te glijden, en nog een keer… en nog een keer… 
Met de leukste accessoires creëer je een te gekke speelplaats voor je kinderen. Met een bel, brievenbus en telefoon maak je een echt huis voor je kinderen. Met een stuurwiel, verrekijker en piratenvlag geef je je kind het gevoel een eigen boot te hebben. 

Buiten speeltoestellen voor peuters
Het is leuk als kinderen van jongs af aan lekker buiten kunnen spelen en ze hun eigen gang kunnen gaan. Gelukkig hebben we een groot assortiment speeltoestellen voor peuters waar ze zelfstandig op kunnen spelen. Veel toestellen zijn ook uit te breiden zodat ze ook op latere leeftijd nog voldoende uitdaging bieden. En heeft een speeltoestel een rechte trap maar is je kindje daar nog te klein voor? Met onze @steps trap met vlakke treden is je speeltoestel in een handomdraai geschikt voor jouw peuter.

Een schommel of een glijbaan voor buiten 
Veel van onze speeltoestellen zijn uit te breiden met een schommel of glijbaan voor nog meer speelplezier. Aan de meeste speeltoestellen is een aanbouwschommel voor een of meerdere zitjes te plaatsen. Na het spelen lekker uitrusten in je hangschommel bijvoorbeeld. Toch nog energie over? Hang dan een ringtrapeze voor je kleine acrobaat aan de schommel. Uiteraard hebben we ook losse schommels die je bijvoorbeeld naast je speeltoestel zet. Ook voor glijbanen hebben we diverse losstaande modellen zodat deze niet per se aan je speeltoestel bevestigd hoeft te worden.
 

1309