P
S
S
U
C

Verfijn je keuze

Lengte glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Soort

 
Toon meer
Toon minder

Materiaal

 
Toon meer
Toon minder

Onderstel

 
Toon meer
Toon minder

Glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Schommel

 
Toon meer
Toon minder

Prijs

tot

Speeltoestel tuin

Je hebt kinderen en je hebt een tuin. Wat is er dan leuker dan een speeltoestel in je tuin? Een speeltoestel biedt enorm veel speelplezier en is helemaal naar wens samen te stellen. Zo zijn er speeltoestellen die op de grond staan en door hun vormgeving en details speelplezier bieden. Ook heb je grote(re) speeltoestellen op palen met optioneel een glijbaan en schommel. Op onze grote showtuin staan veel speelhuizen en speeltoestellen opgebouwd. Wanneer kom jij langs met je kinderen om ze te testen?

1 - 0 van 0 Speeltoestel tuin
Sorteer op:  

Geen producten gevonden.

Speeltoestel kopen

Je wilt voor je kinderen een speeltoestel kopen. Wat zullen ze er blij mee zijn! Of er nou een waterig zonnetje schijnt, helemaal geen zon of stralend zomerweer: buiten spelen is gezond en leuk en een speeltoestel maakt het nog leuker. Wil je een speeltoestel wat op de grond staat zonder palen of een speeltoestel op palen? Met of zonder dicht huisje? We hebben de voordelen ten opzichte van elkaar op een rijtje gezet:

Dicht huisje op de grond Speeltoestel met toren Speeltoestel op palen met dicht huisje
Al vanaf heel jonge leeftijd te gebruiken Makkelijk uit te breiden met diverse aanbouwelementen Geweldig hoe de fantasie van je kind wordt geprikkeld
Kinderen hebben geen kans om van een platform te vallen Je hebt zicht op je kinderen Je kind kan zich makkelijk even terugtrekken in z'n eigen huisje

 

Klein speeltoestel voor in de tuin
Je wilt een speeltoestel op poten maar je hebt niet heel veel ruimte? Geen nood: er zijn al leuke speeltoestellen te koop welke maar weinig grondruimte kosten. Een voorbeeld is de Blue Rabbit Kiosk speeltoren. Dit speeltoestel is eenvoudig qua ontwerp, kost weinig ruimte en biedt met de leukste accessoires ontzettend veel speelplezier. Optioneel kan er een glijbaan aan geplaatst worden, dit kost wel iets meer ruimte. Ook het speelhuisje Funny L is een speeltoestel wat weinig ruimte kost op de grond maar door z’n leuke afwerking wel heel veel speelplezier biedt.

Professionele speeltoestellen voor de openbare ruimte
Heb je een accommodatie waar veel kinderen komen spelen? Je hebt dan professionele speeltoestellen nodig voor de openbare ruimte. Op onze website www.topspeeltoestellen.nl vind je alle speeltoestellen voor de openbare ruimte.
 

1308