P
S
S
U
C

Verfijn je keuze

Lengte glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Soort

 
Toon meer
Toon minder

Materiaal

 
Toon meer
Toon minder

Onderstel

 
Toon meer
Toon minder

Glijbaan

 
Toon meer
Toon minder

Schommel

 
Toon meer
Toon minder

Prijs

tot

Houten speeltoestel voor buiten

Je wilt voor je kinderen een houten speeltoestel kopen waar ze buiten in het zonnetje in jouw eigen tuin kunnen spelen. Een van de leukste items wat je je kinderen kunt geven! Waar begin je met zoeken en waar moet jullie eigen speeltoestel in de tuin aan voldoen? Bij TOP Buitenspeelgoed heb je een grote keuze als het om houten speeltoestellen gaat. Met ons persoonlijke en deskundige advies op maat weet je zeker dat jouw kinderen jarenlang plezier hebben van het  houten speeltoestel in jullie tuin. Eerst zien? Kom langs en bezoek onze grote showtuin waar een groot deel van onze houten speeltoestellen opgesteld zijn! Dat maakt het zoeken naar het juiste houten speeltoestel voor buiten wel heel makkelijk, nietwaar?

1 - 12 van 154 Speeltoestel
Sorteer op:  
Geselecteerde filters:
Houten_speelhuis_Loïs

Speelhuisje Lois - Prestige Garden

€ 139,00€ 169,00
Uitverkocht
A020.001.00 - 1

AXI speelhuis Britt - naturel

€ 179,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
Houten speeltoren Piraat - 1
Houten speeltoren Piraat - 1

Prixma houten speeltoren Piraat

€ 199,00€ 399,00
Uitverkocht
A031.001.00.jpg

AXI speelhuis Noa (100% FSC)

€ 229,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
Prixma speelhuis Praag

Prixma speelhuis Praag

€ 229,00€ 265,00
Uitverkocht
B0065314_Timberlake_6

Houten speelhuis Timberlake

€ 239,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
C050.001.05 - 1

AXI speelhuisje Lodge - 100% FSC - rood/wit

€ 249,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
8718868713063 - 1

Houten speelhuis Funny - Prestige Garden

€ 249,00€ 299,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
C050.001 - 1

AXI speelhuisje Lodge - 100% FSC

€ 249,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
C050.001.01 - 2

AXI speelhuisje Lodge - 100% FSC - blauw/wit

€ 249,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
008.001.001.120 - 1

Blue Rabbit Kiosk speeltoren

€ 299,00€ 328,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
wistler-brown-glijbaan-rood

Bear County houten speelhuis Wistler Brown FSC TOP Aanbieding Prixma

€ 299,00€ 379,00
Uitverkocht

Houten speeltoestel voor in mijn tuin

Welk kinderspeeltoestel past bij mij in de tuin? Zoals gezegd is er grote keuze in houten speeltoestellen. Dan is de vraag: welke moet ik kiezen? Een van de vragen die je jezelf moet stellen of of je een speeltoestel met of zonder dicht huisje wilt.


Speeltoestel met toren of een speeltoestel met dicht huisje
Dat hangt af van jouw kinderen. Ons advies is om goed naar je kinderen te kijken hoe actief zij zijn. Zijn de kinderen echte klimmers en hangen zij het liefst in de gordijnen? Dan is een speeltoestel met verschillende uitdagende klimitems wellicht de beste keuze.

Spelen jullie zoon en dochter de hele dag vader en moedertje? Een dicht huisje op je speeltoestel biedt de mogelijkheid om de fantasie van jullie kinderen helemaal tot uiting te laten komen. Houdt hij of zij ervan om zich even terug te kunnen trekken? Ook dan is een dicht huisje op een speeltoestel een uitstekende keuze. Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren. Je kiest voor een dicht huisje op poten en je voegt wat leuke klimmogelijkheden toe aan jullie houten speeltoestel. Denk dan aan een touwladder of een klimmuur.

Allebei de soorten speeltoestellen hebben twee voordelen. Welk voordelen passen bij jullie en jullie tuin?

Speeltoestel met toren Speeltoestel met dicht huisje
Makkelijk uit te breiden met diverse aanbouwelementen Geweldig hoe de fantasie van je kind wordt geprikkeld
Je hebt zicht op je kind Je kind kan zich makkelijk even terugtrekken in z'n eigen huisje

 

Speeltoestel met glijbaan of zonder glijbaan:
Aan al onze houten speeltoestellen op poten kun je een glijbaan plaatsen. Diverse houten speeltoestellen worden standaard met glijbaan geleverd. Bij andere houten speeltoestellen kun je optioneel een glijbaan plaatsen. Jij kent je kind het beste en weet of hij of zij een glijbaan leuk vindt of niet. Uiteraard moet je ook de ruimte hebben om voor een speeltoestel met glijbaan te kiezen. Want je hebt namelijk wel een uitloop nodig voor de glijbaan. En dat moet wel in de tuin passen.

Dit zijn de eigenschappen van een speeltoestel met en zonder glijbaan op een rijtje:

Speeltoestel met glijbaan Speeltoestel zonder glijbaan
Kinderen zijn lichamelijk heel actief bezig en kunnen er geen genoeg van krijgen Ook in een wat kleinere tuin past er sneller een speeltoestel
Het kost meer ruimte in je tuin Door kleinere accessoires toe te voegen in plaats van een glijbaan wordt de fantasie van je kind meer geprikkeld


Een houten schommel: ook leuk voor in je tuin!
Een houten speeltoestel hoeft niet per se een toren of speelhuisje je bevatten. Jouw speeltoestel kan ook een houten schommel zijn. Misschien in combinatie met een glijbaan om er een echt groot speeltoestel van te maken. Aan onze houten schommels kunnen allerlei zitjes en leuke accessoires toegevoegd worden om er een echt speeltoestel van te maken.

Een van die leuke toevoegingen is een klimtouw, knopentouw of touwladder. Hier vind je een overzicht van al onze houten schommels. Heb je liever een houten schommel aan je speeltoestel vast? Dan kun je kiezen voor een aanbouwschommel voor aan je speeltoestel. Let er dan wel op dat niet alle houten speeltoestellen geschikt zijn voor een aanbouwschommel. Neem contact met ons op als je twijfelt.

Een houten zandbak: ook leuk!
Zand. Heel veel kinderen vinden het heerlijk om er mee en in  te spelen. Als het platform van je houten speeltoestel hoog genoeg is kun je kiezen om onder het houten speeltoestel een zandbak te plaatsen. Dit kan een houten zandbak zijn welke vast zit aan de palen van je houten speeltoestel of een losse houten zandbak welke je er onder plaatst.

 

 
1289