Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

Je selectie

Verfijn je keuze

Materiaal

Schommel

Prijs

Min
Max

Houten speeltoestel voor buiten

Je wilt voor je kinderen een houten speeltoestel kopen waar ze buiten in het zonnetje in jouw eigen tuin kunnen spelen. Een van de leukste items wat je je kinderen kunt geven! Waar begin je met zoeken en waar moet jullie eigen speeltoestel in de tuin aan voldoen? Bij TOP Buitenspeelgoed heb je een grote keuze als het om houten speeltoestellen gaat. Met ons persoonlijke en deskundige advies op maat weet je zeker dat jouw kinderen jarenlang plezier hebben van het  houten speeltoestel in jullie tuin. Eerst zien? Kom langs en bezoek onze grote showtuin waar een groot deel van onze houten speeltoestellen opgesteld zijn! Dat maakt het zoeken naar het juiste houten speeltoestel voor buiten wel heel makkelijk, nietwaar?

1 - 12 van 155 Speeltoestel
Producten per pagina
Sorteer op

Speelhuisje Lois - Prestige Garden

€ 169,00 € 139,00
 

AXI speelhuis Noa (100% FSC)

Nu € 229,00
 

Prixma speelhuis Praag

€ 265,00 € 229,00
 

Houten speelhuis Timberlake

Nu € 239,00
 

Sunny speelhuisje Lodge - 100% FSC

Nu € 249,00
 

Sunny speelhuisje Lodge - 100% FSC - blauw/wit

Nu € 249,00
 

Sunny speelhuisje Lodge - 100% FSC - rood/wit

Nu € 249,00
 

EXIT Beach 100 speelhuis - rood

Nu € 279,00
 

Blue Rabbit Kiosk speeltoren

€ 328,00 € 299,00
 

Blue Rabbit Cascade speeltoren

€ 332,00 € 299,00
 

Bear County houten speelhuis Wistler Brown FSC TOP Aanbieding Prixma

€ 379,00 € 299,00
 

Speeltoestel Jungle Gym Tower

Inclusief glijbaan!

€ 408,00 € 326,00
 
Producten per pagina
Sorteer op

Houten speeltoestel voor in mijn tuin

Welk kinderspeeltoestel past bij mij in de tuin

Zoals gezegd is er een grote keuze in houten speeltoestellen. Dus dan is de vraag: welke moet ik kiezen? Een van de keuzes vragen die jullie jezelf al moeten stellen is de vraag of jullie een speeltoestel met of zonder dicht huisje willen.

 

Vraag 1: wil ik een speeltoestel met toren of een speeltoestel met dicht huisje

Dat hangt af van jouw kinderen. Ons advies is om goed naar je kinderen te kijken hoe actief zij zijn. Zijn de kinderen echte klimmers en hangen zij het liefst in de gordijnen? Dan is een speeltoestel met verschillende uitdagende klimitems wellicht de beste keuze.

 

Spelen jullie zoon en dochter de hele dag vader en moedertje? Een dicht huisje op je speeltoestel biedt de mogelijkheid om de fantasie van jullie kinderen helemaal tot uiting te laten komen. Houdt hij of zij ervan om zich even terug te kunnen trekken? Ook dan is een dicht huisje op een speeltoestel een uitstekende keuze. Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren. Je kiest voor een dicht huisje op poten en je voegt wat leuke klimmogelijkheden toe aan jullie houten speeltoestel. Denk dan aan een touwladder of een klimmuur.

 

Allebei de soorten speeltoestellen hebben twee voordelen. Welk voordelen passen bij jullie, jouw kind en jullie tuin?

Speeltoestel met toren

Speeltoestel met dicht huisje

Makkelijk uit te breiden met diverse aanbouwelementen

Geweldig hoe de fantasie van je kind wordt geprikkeld

Je hebt zicht op je kind

Je kind kan zich makkelijk even terugtrekken in z’n eigen huisje

 

Vraag 2: wil ik een speeltoestel met glijbaan of zonder glijbaan:

Aan al onze houten speeltoestellen op poten kun je een glijbaan plaatsen. Diverse houten speeltoestellen worden standaard met glijbaan geleverd. Bij andere houten speeltoestellen kun je optioneel een glijbaan plaatsen. Jij kent je kind het beste en weet of hij of zij een glijbaan leuk vindt of niet. Uiteraard moet je ook de ruimte hebben om voor een speeltoestel met glijbaan te kiezen. Want je hebt namelijk wel een uitloop nodig voor de glijbaan. En dat moet wel in de tuin passen.

 

 

Dit zijn de eigenschappen van een speeltoestel met en zonder glijbaan op een rijtje:

Speeltoestel met glijbaan

Speeltoestel zonder glijbaan

Kinderen zijn lichamelijk heel actief bezig en kunnen er geen genoeg van krijgen

Ook in een wat kleinere tuin past er sneller een speeltoestel

Het kost meer ruimte in je tuin

Door kleinere accessoires toe te voegen i.p.v. een glijbaan wordt de fantasie van je kind meer geprikkeld

 

Een houten schommel is ook een heerlijk speeltoestel

Een houten speeltoestel hoeft niet per se een toren of speelhuisje je bevatten. Jouw speeltoestel kan ook een houten schommel zijn. Misschien in combinatie met een glijbaan om er een echt groot speeltoestel van te maken. Aan onze houten schommels kunnen allerlei zitjes en leuke accessoires toegevoegd worden om er een echt speeltoestel van te maken.

 

Een van die leuke toevoegingen is een klimtouw, knopentouw of touwladder. Hier vind je een overzicht van al onze houten schommels. Heb je liever een houten schommel aan je speeltoestel vast? Dan kun je kiezen voor een aanbouwschommel voor aan je speeltoestel. Let er dan wel op dat niet alle houten speeltoestellen geschikt zijn voor een aanbouwschommel. Neem contact met ons op als je twijfelt.

 

En ook een houten zandbak is een ideaal speeltoestel

Zand. Heel veel kinderen vinden het heerlijk  om er mee en in  te spelen. Als het platform van je houten speeltoestel hoog genoeg is kun je kiezen om onder het houten speeltoestel een zandbak te plaatsen. Dit kan een houten zandbak zijn welke vast zit aan de palen van je houten speeltoestel of een losse houten zandbak welke je er onder plaatst.

 
1289
1289