Trampoline kopen

 

Een trampoline is een trampoline zou je zeggen. Maar niets is minder waar! Tussen trampolines zitten heel veel verschillen. Bij alle trampolines van TOP buitenspeelgoed staat veiligheid op nummer 1. Alle trampolines voldoen aan de veiligheidseisen. Daarnaast zijn er allerlei producten te koop om je trampoline optimaal te beveiligen zoals een veiligheidsnet en een framenet. Ook kun je er voor kiezen je trampoline in te graven. 

Vorm trampoline
Er zijn diverse vormen trampolines. Zo heb je ronde trampolines, rechthoekige trampolines en ovale trampolines. Qua veiligheid is het een niet veiliger dan het andere.

Ronde trampolines
Ronde trampolines worden nog altijd het meest verkocht. Het voordeel van een ronde trampoline is dat de springmat optimaal benut word, er zijn namelijk geen hoeken die niet gebruikt worden. In de ronde trampolines zijn veel afmetingen te bestellen; van Ø 93 tot Ø 157 cm. Ronde trampolines zijn ook verkrijgbaar als ingraaf trampoline

Rechthoekige trampolines
Het voordeel van rechthoekige trampolines is dat er geen ruimte verloren gaat, daarom zijn ze ook erg geschikt voor de wat kleinere tuinen. Ook is de veerkracht gelijkmatiger als bij een ronde trampoline. De hoeken van de trampoline zelf worden wat minder goed benut. Net als bij ronde trampolines zijn er ook rechthoekige ingraaf trampolines te bestellen.

Ovale trampolines
Bij een ovale trampoline komen de voordelen van een ronde en rechthoekige trampoline samen. Er is relatief weinig ruimte om de trampoline heen nodig. Ook bij een ovale trampoline heb je een optimaal springcomfort. Het nadeel is wel dat de ovale trampolines in weinig afmetingen beschikbaar zijn. Ook als ingraaf trampoline verkrijgbaar!

 

Type trampoline
Als we naar het type trampoline gaan kijken hebben we 2 soorten: een bovengrondse trampoline en een ingraaf trampoline:

Bovengrondse trampolines
Van al onze merken trampolines zijn bovengrondse trampolines beschikbaar. Ze zijn al leverbaar vanaf Ø 93 cm. Deze trampoline is ook geschikt voor fitness. De bovengronde trampolines zijn er tot en met een afmeting van Ø 427 cm (rond), 379 x 259 cm (rechthoekig) en 515 x 365 cm (ovaal). Bij een bovengrondse trampoline adviseren wij altijd om te kiezen voor een veiligheidsnet!

Ingraaf trampolines
Een ingraaf trampoline biedt optimale veiligheid. Mocht je vallen beperk je de valhoogte. Je kunt gemakkelijk op de trampoline stappen en kleine kinderen en huisdieren kunnen niet onder de trampoline komen. Daarnaast is een ingraaf trampoline mooi weg te werken in de tuin. Ingraaf trampolines zijn er in het rond, rechthoekig en ovaal

 

Merken
TOP buitenspeelgoed is dealer van diverse merken trampolines:

Avyna
Avyna heeft twee soorten trampolines: de Avyna PRO-LINE trampoline (hoge segment) en de Avyna Powerjumper (middenklasse). Beide soorten trampolines voldoen aan alle veiligheidseisen.
De Avyna PRO-line trampolines zijn er in het rond en rechthoekig en is leverbaar als bovengronds en ingraafmodel. De Powerjumper is verkrijgbaar in het rond. 

BERG
Een van de meest verkochte merken trampolines zijn de BERG trampolines. BERG heeft drie type trampolines: de BERG Favorit, Champion en Elite. Bekijk hier de veschillen.

Etan
Etan heeft drie soorten trampolines: De Etan Premium, Etan Hi-Flyer en Etan Classic.
Veiligheid staat voorop! De Etan trampolines zijn er in het rond en rechthoekig. Ook zijn er diverse ingraaf trampolines van Etan. 
De berschermranden van de Etan trampolines zijn verkrijgbaar in het groen en blauw.

Exit
Exit heeft trampolines met diverse kleuren beschermranden, ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en zowel als bovengronds als ingraaf trampoline te bestellen.
De Exit trampolines zijn perfect voor degene met een kleiner budget, maar de kwaliteit van de trampolines blijft TOP. Ook heeft Exit een leuke trampoline basket die aan je trampoline te bevestigen is.

Trampoline accessoires
Trampoline accessoires zijn ook los te verkrijgen. De trampoline accessoires zijn er voor een langere levensduur van je trampoline en voor extra veiligheid.

Afdekhoes
Een afdekhoes verlengt de levensduur van je trampoline. Met een afdekhoes bescherm je je springmat tegen weersinvloeden en vuil. Niet alleen regen, sneeuw en hagel kunnen je springmat beschadigen, ook beschermt een afdekhoes je trampoline tegen licht. Bij ons kun je voor alle soorten trampolines de juiste afdekhoes bestellen. Zo heb je voor een ingraaftrampoline een ander soort hoes nodig dan bij een trampoline die op de grond staat.

Beschermrand
Na verloop van tijd kan het zijn dat je beschermrand aan vervanging toe is. Gelukkig hoef je nu geen heel nieuwe trampoline aan te schaffen maar kun je ook een losse beschermrand bestellen. Bestel online je beschermrand en heb nog jarenlang plezier van je trampoline. Twijfel je? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de juiste beschermrand aankiest die exact op jouw trampoline past.

Framenet
Bij de aanschaf van een framenet zorg je ervoor dat er onder de trampoline geen kinderen, huisdieren, schoenen en rommel kunnen komen. Veiligheid staat immers voorop! Bestel de framenet van het juiste merk en formaat en zorg voor optimale veiligheid.

Veiligheidsnet
Een veiligheidsnet om je trampoline zorgt voor meer springveiligheid. Veiligheidsnetten zijn zo ontworpen dat kinderen niet snel van de trampoline kunnen vallen. Je kunt trampolines inclusief veiligheidsnet bestellen, je kunt ook losse veiligheidsnetten bestellen. Bestel het veiligheidsnet van het juiste merk en maat en vergroot de springveiligheid van jouw trampoline!

Onderdelen
Naast de diverse accessoires kun je bij ons ook terecht voor onderdelen voor je trampoline zoals losse veren, verankeringssets, ladders en springmatten. Zo kun je altijd makkelijk onderdelen vervangen of toevoegen en hoef je geen nieuwe trampoline aan te schaffen!