Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

Trampoline met net

Trampoline met net kopen? Een trampoline met net biedt extra bescherming tijdens het trampoline springen. Wij raden dan ook altijd aan om een trampoline met net aan te schaffen, met name bij bovengrondse trampolines. Ook bij ingraaf trampolines is een veiligheidsnet aan te raden! Een trampoline met net is er in het rond, rechthoekovaal en vierkant. De meeste keuze is er in de ronde trampolines met net. Belangrijk om op te letten bij een trampoline met net is het soort ingang. Sommige trampolines met net hebben een rits, andere trampolines met net hebben een overlappende ingang. Een overlappende ingang is altijd gesloten en dus veiliger; bij een veiligheidsnet met rits kan het sluiten van het veiligheidsnet snel vergeten worden. Trampoline met net testen? Kom langs op onze grote showtuin!

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

1 - 12 van 299 Trampoline met net
Producten per pagina
Sorteer op

EXIT Silhouette trampoline - 183 cm - zwart

Nu € 189,00
 

EXIT Silhouette trampoline - 183 cm - lime

Nu € 189,00
 

EXIT Silhouette trampoline - 183 cm - roze

Nu € 189,00
 

EXIT Silhouette Ground trampoline met net - 183 cm - zwart

Nu € 199,00
 

EXIT Silhouette Ground trampoline met net - 183 cm - lime

Nu € 199,00
 

EXIT Silhouette Ground trampoline met net - 183 cm - roze

Nu € 199,00
 

Etan Hi-Flyer trampoline - 180 cm + veiligheidsnet + ladder - groen

Nu € 229,00
 

BERG Talent 180 + Safety Net Comfort 180

Nu € 239,00
 

EXIT Silhouette trampoline - 244 cm - zwart

Nu € 239,00
 

EXIT Silhouette trampoline - 244 cm - lime

Nu € 239,00
 

EXIT Silhouette trampoline - 244 cm - roze

Nu € 239,00
 

EXIT Silhouette Ground trampoline met net - 244 cm - zwart

Nu € 259,00
 
Producten per pagina
Sorteer op

Trampoline met net

Trampoline met net kopen? Trampoline springen met net is altijd veiliger dan zonder veiligheidsnet. Een trampoline met net is er in allerlei formaten en vormen. Kleine kinderen moeten motorisch gezien nog veel leren, daarom is een trampoline met net voor hen extra veilig. Grotere kinderen en volwassenen gaan al snel meer kunstjes uitvoeren op een trampoline; ook dan is een trampoline met net aan te raden. Bij een bovengrondse trampoline raden wij altijd een trampoline met net aan in verband met valhoogte. Ook bij een InGround trampoline is een net altijd veiliger! Een bijkomend voordeel van een trampoline met net is dat er makkelijker met een bal gespeeld kan worden. Er zijn zelfs speciale basketbalnetten aan een trampoline met net te bevestigen.

Van alle merken trampolines die wij hebben zijn er trampolines met net: Avyna, BERG, Etan, EXIT en Springfree. De meeste keuze is er in de ronde trampolines met net. Het is belangrijk om te letten op het type ingang van het veiligheidsnet. Een trampoline met net waarbij de ingang overlappend is, is veiliger dan een net met rits; een rits dicht doen kan vergeten worden en een overlappende ingang blijft altijd gesloten. 

1159
1159