Overzicht

Akrobat veiligheidsnet Primus 335x244

Overzicht

Akrobat veiligheidsnet Primus 335x244Nu voor  € 245,00
Levertijd: 2-5 werkdagen
Artikelnr: 9925
ID: 8592
  • Uitstekende service
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig online bestellen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Omschrijving

Geschikt voor:

Akrobat Grasshopper 330x250

Akrobat Primus 330x2505

Akrobat Orbit 330x250

 

Een compleet veiligheidsnet voor de trampolines Primus, Grasshopper en de Orbit . Dit veiligheidsnet is voorzien van een zeer veilig en sterk veiligheidsnet dat ook nog eens voorzien is van stevige palen dat beschermd wordt door dik schuim.

om de totale veiligheid te bieden voor de trampoline is het mogelijk om een compleet veiligheidsnet hiervoor aan te schaffen. De ingang van de rits is op elke stuk mogelijk zodat u zelf kunt kiezen waar u de ingang zou willen hebben.

Materiaal net

Het veiligheidsnet is gemaakt van Ultra UV bestendig polyurethaanmateriaal waardoor hoge kwaliteit gewaarborgd is en de goede eigenschappen van dit veiligheidsnet is dat het niet vervaagt in het zonlicht of gaat rotten in bijvoorbeeld de winter.

Sterke veiligheidsnet palen

De palen van het veiligheidsnet hebben een dikte van 35mm en worden nog eens extra beschermd met zeer dik schuim om zo de klappen op te vangen wanneer er iemand tegen aan zou vallen.

Lange ritssluiting

De rits van het veiligheidsnet is extra lang waardoor volwassenen ook gemakkelijk in en uit de trampoline kunnen komen. Door deze hoogte heeft geen enkele persoon er moeite mee om in of uit de trampoline te gaan en is het dus ook mogelijk om tegelijk met uw klein kind uit de trampoline te stappen

Veiligheidsnet is exclusief trampoline

--Specificaties Specificaties veiligheidsnet--

Afmetingen: 180 cm hoog
Schuim om de palen: Ja
Veiligheidsingang: Rits
Garantie: 2 jaar