Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

EXIT Safetynet Twist - 183 cm

EXIT Safetynet Twist - 183 cm
Vergroot afbeelding
  • EXIT Safetynet Twist - 183 cm

Specificaties veiligheidsnet

  • Afmetingen: Ø 183 x 160 cm
  • Buis diameter: Ø 25 x 1.4 mm
  • Aantal palen: 6
  • Schuim om de palen: Ja
  • Veiligheidsingang: Ja

Omschrijving

Extra veilig springen doe je met dit veiligheidsnet voor de EXIT Twist trampolines. Dit veiligheidsnet is geschikt voor zowel de trampolines op poten als voor de ingraaftrampolines. Dit model is geschikt voor de EXIT Twist trampolines met een afmeting van Ø 183 cm.

Materiaal
De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Het net zelf is gemaakt van sterk UV bestendig materiaal waardoor de kans op verkleuren en scheuren minimaal is.

Veiligheid
Het veiligheidsnet is voorzien van een overlappende, en dus kindvriendelijke en veilig ingang. Het net wordt aan de onderzijde op meerdere punten verbonden met de toprail waardoor de onderzijde veilig gesloten blijft. Zo zijn er geen onveilige openingen waar je doorheen kunt vallen.

Levertijd: 1-2 werkdagen
Artikelnr: 11.60.06.00
EAN: 8718469465767

Gratis verzending
Ophalen is ook mogelijk.
Nu voor 69,-

Contact

Telefoon

Adres
Stationsweg Oost 194 C
3931 EX Woudenberg

677
677