Beste bezoeker,

Maandag 22 april - 2e Paasdag - zijn wij gesloten. Onze showtuin is op deze dag gesloten en telefonisch zijn we niet bereikbaar. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@topbuitenspeelgoed.nl, vanaf dinsdag 23 april wordt de e-mail behandeld en zullen orders verzonden worden.

Met vriendelijke groet, 

Het TOP team!

Je selectie

Verfijn je keuze

Materiaal

Merk

Aantal zitjes

Prijs

Min
Max

Speelgoed wipwap kopen

Speelgoed wip kopen? Een speelgoed wip is er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de welbekende wipkippen waar één kindje op kan zitten. En je hebt de wipwappen voor twee personen waarbij er aan allebei de kanten een kindje kan zitten. De vrolijke kleurtjes maken een speelgoed wipwap een aantrekkelijk speeltoestel.

1 - 12 van 17 Wipwap
Producten per pagina
Sorteer op

EXIT draaibare wipwap

Nu € 89,00

Step2 Play up Teeter Totter

Nu € 89,00

Wipkip pony - betonanker

Nu € 299,00

Wipkip scooter- betonanker

Nu € 299,00

Wipkip vliegtuig - betonanker

Nu € 299,00

Wipkip pony - plat anker

Nu € 299,00

Wipkip scooter - plat anker

Nu € 299,00

Wipkip vliegtuig - plat anker

Nu € 299,00

Wipkip draak - betonanker

Nu € 299,00

Wipkip koe - betonanker

Nu € 299,00

Wipkip olifant - betonanker

Nu € 299,00

Wipkip zeehond - betonanker

Nu € 299,00
Producten per pagina
Sorteer op

Wipwap kopen

Een wip kopen
Een wip voor buiten is een leuke toevoeging in je tuin. Het kost weinig ruimte en het biedt veel speelplezier. Kinderen vinden het heerlijk om op een buitenspeelgoed wip heen en weer te wiebelen. Een geweldige wipwap is de EXIT draaibare wipwap. Op deze wipwap kun je niet alleen wippen maar ook ronddraaien.

Plastic wipwap
Een kunststof wipwap is een praktisch item omdat deze licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen. Een kunststof wipwap is de Step2 Play up Teeter Totter, een leuke wipwap waar 2 kinderen tegelijk op kunnen spelen. Een plastic wipwap is ook gemakkelijk in gebruik omdat deze makkelijk schoon te maken is. Onze wipkippen zijn ook van sterk kunststof gemaakt, zo sterk dat ze vandalismebestendig zijn. Deze wipwappen zijn ook geschikt voor openbaar gebruik. 

Wipkip kopen
Als je een wipkip speeltoestel wilt kopen is het goed om eerst te kijken welk soort verankering je wilt. Onze wipkippen zijn allemaal te leveren met een plat anker of met een betonanker. Een wipkip met een plat anker plaats je op beton, een wipkip met een betonanker plaats je in het beton. De vorm is een dier of een voertuig. Is jouw kindje gek van een vliegtuig? Koop dan het wipkip vliegtuig. Liever een pony? Ook van dit prachtige dier is een wipkip te koop.

Wipwap Step2
Zoek je een wipwap waar twee kinderen tegelijk op kunnen? Dan is de Step2 Play up Teeter Totter een geweldige wipwap. Deze kunststof wipwap van Step2 is een kunststof wipwap voor twee kinderen, is licht van gewicht en makkelijk schoon te maken. 
 

1295
1295